Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Apple

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Apple. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Apple

  • IT- og computervirksomheden Apple blev grundlagt i 1976 af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. I dag har Apple til huse i Silicon Valley, Californien, USA.
  • Apple er utvivlsomt bedst kendt for sine computer- og mobiltelefonprodukter, hvoraf flere har opnået stor popularitet gennem tiderne, bl.a. Macintosh, iPhone, iPad, etc.
  • Apple har haft et solidt ry som innovator og garant for kvalitet og fremadtænkning. Et ry, som dog, i senere år, har været en smule på slingrekurs grundet beskyldninger om mulige monopolstrategier, sag om batteri med planlagt forældelse i iPod således at brugere måtte købe ny maskine, kritik af ringe betaling til musikere på musikplatformen iTunes, censur, etc.
  • Foredrag om Apple ser nærmere på det verdensberømte firma, på godt og ondt.