Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ansættelsesforhold

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ansættelsesforhold. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ansættelsesforhold

  • Ansættelsesforhold handler naturligvis om forskellige forhold, der har med ansatte at gøre. Der kan både være tale om kontraktmæssige forhold såvel som forhold relateret til konkret ansættelse.
  • Ansættelsesforhold kan bl.a. have med sådan noget som barselloven, ferieloven, etc. at gøre. Hvilke rettigheder har den ansatte? Og hvilke forpligtelser? Hvilken løn er der tale om?
  • Hvilke ansættelsesforhold knytter sig til hvilke professioner, og i hvilke fagområder står lønmodtagere stærkt, i hvilke står de svagt, og hvorfor?
  • Foredrag om ansættelsesforhold ser nærmere på emnet, hvilket vil sige forskellige ansættelsesforhold, og forsøger at besvare spørgsmål undervejs.