Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Annemette Voss foredrag

Vejen til succes går gennem kærligheden til dig selv

Annemette Voss

Annemette Voss

Vinder af Den store bagedyst 2013. Foredrag om vindermentalitet, hvordan man fatter mod og om at turde at udleve sit eget sande potentiale. Samt foredrag om spiseforstyrrelser, mobning og ensomhed.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Annemette Voss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Annemette

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Du kender formentlig Annemette Voss fra Den store bagedyst 2013 eller fra hendes blog, der begge er steder, hvor Annemette har udvist sin passion for kage. I hendes varme og ærlige foredrag får du Annemettes personlige beretninger om gå-på-mod, vindermentalitet, ensomhed og spiseforstyrrelser - alt sammen noget, som Annemette har oplevet på egen krop.

Annemette Voss er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter hun vandt Den store bagedyst 2013 tog hendes liv en drejning. I dag arbejder hun som livsstilsblogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, hun har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’Morgen Danmark.
Annemette har udgivet flere kageboger, blandt andre Pyntebogen, Lagkagebogen, Piece of cake, Julebag, Konfekt og Brødbogen m.fl. Derudover er hun ambassadør for Julemærkefonden.

Annemette er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Hun er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov. Og så er jeg er hun vel det man kalder en forholdsvis god taber, men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste hun ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, hun siger sin mening.

Annemette er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag. I sine inspirerende og personlige foredrag inviterer hun publikum ind og viser såvel både humoristiske og mere sårbare sider af sin personlighed og sit liv, på godt og ondt.

Se foredrag med Annemette Voss

  Annemette Voss foredrag

  Stå stærkt

  • Går du rundt med en drøm om at fatte mere mod og udleve dit sande potentiale i din hverdag? Måske har du en iværksætterdrøm, som du vil udleve, eller måske vil du gerne ‘bare’ være mere tro mod dig selv. Måske du savner et skub i den rigtige retning? Dette foredrag er rettet mod dig, der godt kunne tænke dig at leve med mod som din daglige følgesvend, og som har lyst til at lade modet spire i dig.
  • Nok er fortællingen Annemettes egen, men foredragets fokus er 100% på, at du, som deltager, får inspiration og styrke med hjem efter en times tid i godt selskab. Du får nogle helt konkrete værktøjer til at ‘spotte’ mulighederne for at fatte mod, og hvordan du kan flytte dig fremad, når modgang rammer.
  • Annemette fortæller åbent om de metoder hun har lært sig selv, der giver hende styrke og gå-på-mod i en hverdag, der ofte kaster hende ud på dybt vand, hvor hun ikke altid kan bunde.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Annemettes fortælling om en barndom med ensomhed, mobning og manglende evne til at være i sine følelser. Hvordan hun kom videre derfra, og hvilke værktøjer hun fik tillært sig, som hun også gjorde brug af, da hun mange år efter blev ramt af social angst. Foredraget er stærkt og alvorligt, dog fortalt med lige dele humor og sødme i et åbenhjertigt sprog, der inviterer jer til et kig bag facaden.
  • Ved afrunding af foredraget er der plads til at stille spørgsmål.

  Annemette Voss foredrag

  Influencer marketing – bag facaden

  • Influencer marketing har vundet stort indpas i dagligdagen både hos virksomheder og privatpersoner – særligt hos unge. I dette højaktuelle foredrag vil Anna-Bertha Heeris Christensen, forsker i kommercielt arbejde med mennesker, og Annemette Voss som det levende eksempel på en fuldtidsblogger/influencer, der er indehaver af en livsstils- og bageblog med ca 70.000 unikke læsere om måneden, give henholdsvis virksomheder og uddannelsesinstitutioner gode råd til at håndtere denne udvikling i marketing.

  For virksomheder:

  • Anna-Bertha og Annemette ønsker at skabe fokus på den ‘bro’, der skal bygges mellem virksomheder og influencere, for at højne forståelsen for de forskellige parter omkring bordet.
  • Det vil være til gavn for både virksomheden og influenceren, da samarbejdet mellem jer vil skabe bedre indhold og mere succesrige kampagner. For at illustrere dette giver Anna-Bertha og Annemette et konkret indblik i både succesrige kampagner såvel som situationer, hvor tingene er gået helt galt.
  • I får en kombination af praktisk og teoretisk viden, der vil klæde virksomheden bedre på i deres søgen efter gode influenceramarbejder.

  For uddannelsesinstitutioner:

  • Hvilke faktorer er i spil, når man lever af at ‘sælge sig selv’ som influencer? Anna-Bertha og Annemette ønsker at give unge mennesker, der uden tvivl kommer til at berøre influencerbrancen på ét eller andet tidspunkt i deres karriere, en bredere forståelse for hele branchen, og hvad jobbeskrivelsen egentlig indebærer. Både som virksomhed og som influencer.
  • Hvad er der på spil? Hvad kan man tjene? Hvor meget arbejde kræver det? Hvad er bagsiden af medaljen? De ønsker hverken at køre skræmmekampagne eller det modsatte – de vil blot give et helstøbt billede af en forholdsvis ny marketingsmetode, der sætter nogle nye problemstillinger på dagsordenen.

  Annemette Voss foredrag

  Gå-på-mod og selvkærlighed – min vej til succes

  • I dette foredrag fortæller Annemette Voss, hvordan du kan bruge den modgang, som du møder på din vej, til at skabe mod og en gå-på-mentalitet.
  • Annemette tager udgangspunkt i konkrete situationer fra sit eget liv, hvor hun har haft op- og nedture med sig selv, sin virksomhed og Den store bagedyst.
  • For at være sikker på, at du får noget med hjem fra foredraget, som du kan tage frem igen og igen, så beder Annemette sit publikum om at skrive et brev til dem selv. Her skal du beskrive de gode kvaliteter i dig selv, som skal gøre det nemmere at elske den person, du er. Brevet kan forblive en hemmelighed, hvis du ønsker det sådan.

  Annemette Voss foredrag

  Spiseforstyrrelse og vejen ud – et sundt mind-set

  • Foredraget er en hudløs ærlig fortælling om Annemette Voss’ opvækst, og hvad der lå bag hendes spiseforstyrrelse. Hvorfor opstod den? Hvordan var det? Og hvordan brød hun ud af den igen? Det er nogle af de spørgsmål, som du får svar på.
  • Annemette vil give dig en dybere forståelse for spiseforstyrrelser, hvordan de føles, og hvordan det kan helbredes. Derfor kan foredraget være særlig relevant for pårørende, skoler og foreninger med unge, forældre og sundhedssektoren.

  Annemette Voss foredrag

  ‘Se mig’-generationen

  • Hvad sker der egentlig i ens liv, når man overnight bliver landskendt? Annemette Voss vil i dette foredrag fortælle, hvordan hun har det med at dele sit liv i offentligheden.
  • Annemette vil ligeledes fortælle om faldgruberne, og hvor man nemt kan blive opslugt og fascineret af tomme løfter og overfladiske hulrum.
  • Hun rejser spørgsmålstegn ved vores præstationskultur og vores behov for anerkendelse og ros gennem likes og rygklappere.
  • Foredraget er især relevant for unge, der lige nu lever i denne kultur og bliver påvirket af den hver dag. Hver time. Hver minut.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Annemette Voss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Annemette Voss