Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Annemette Voss foredrag

Vejen til succes går gennem kærligheden til dig selv

Annemette Voss

Annemette Voss

Vinder af Den store bagedyst 2013 - Foredrag om vindermentalitet og spiseforstyrrelser.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Annemette Voss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Annemette

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Du kender formentlig Annemette Voss fra Den store bagedyst 2013 eller fra hendes blog, der begge er steder, hvor Annemette har udvist sin passion for kage. I hendes varme foredrag får du historien bag hendes begejstring for kagekunsten, men også personlige beretninger om gå-på-mod, vindermentalitet og spiseforstyrrelser - alt sammen noget, som Annemette har oplevet på egen krop.

Annemette Voss har altid haft smag for detaljerne. Først dyrkede hun det ved at blive uddannet arkitekt, og sidenhen har hun draget det talent over i kager og konfekt. Annemette har valgt at inddrage danskerene i sin bagebegejstring både igennem Den store bagedyst, sin blog og sine mange bogudgivelser, som blandt andet er “Bagelyst” (2014), “Kagekarma” (2015), “Kagemagi” (2016), “Konfekt” (2017), “Lagkagebogen” (2018), “Julebag” (2018) og “Piece of Cake” (2018). De mange sejre og nederlag undervejs fortæller Annemette om i sine foredrag.

Annemette holder gladeligt og med lyst foredrag om sin deltagelse i Den store bagedyst eller om nogle af hendes bogudgivelser, hvor fokus ligger på mængde af husblas, smukke kagekonstruktioner og kampens hede i DR1’s telt til programmet. Men du kan også booke Annemette til mange andre emner.

Foredraget kan for eksempel give dig et indblik i Annemettes opskrift på succes, hvor hun er stærkt overbevist om, at vejen dertil ligger i selvkærlighed. Hun kan ligeledes have et omdrejningspunkt, der sætter fokus på, hvorfor det kan være svært at nå succes. Selv har hun oplevet, hvordan en spiseforstyrrelse kan spærre vejen og lykken, da tankemyldret kun kan have opmærksomhed på spejlbilledet, kalorierne og forbudte madvarer.

Sidst, men ikke mindst, så holder Annemette også foredrag om nutidens generationer, hvor likes og behovet for anerkendelse bliver altoverskyggende, og hvordan det påvirker os som mennesker. Annemette kender selv alt for godt til de sociale mediers pres igennem tilstedeværelse på sin blog og Instagram.

Se foredrag med Annemette Voss

  Annemette Voss foredrag

  Influencer marketing – bag facaden

  • Influencer marketing har vundet stort indpas i dagligdagen både hos virksomheder og privatpersoner – særligt hos unge. I dette højaktuelle foredrag vil Anna-Bertha Heeris Christensen, forsker i kommercielt arbejde med mennesker, og Annemette Voss som det levende eksempel på en fuldtidsblogger/influencer, der er indehaver af en livsstils- og bageblog med ca 70.000 unikke læsere om måneden, give henholdsvis virksomheder og uddannelsesinstitutioner gode råd til at håndtere denne udvikling i marketing.

  For virksomheder:

  • Anna-Bertha og Annemette ønsker at skabe fokus på den ‘bro’, der skal bygges mellem virksomheder og influencere, for at højne forståelsen for de forskellige parter omkring bordet.
  • Det vil være til gavn for både virksomheden og influenceren, da samarbejdet mellem jer vil skabe bedre indhold og mere succesrige kampagner. For at illustrere dette giver Anna-Bertha og Annemette et konkret indblik i både succesrige kampagner såvel som situationer, hvor tingene er gået helt galt.
  • I får en kombination af praktisk og teoretisk viden, der vil klæde virksomheden bedre på i deres søgen efter gode influenceramarbejder.

  For uddannelsesinstitutioner:

  • Hvilke faktorer er i spil, når man lever af at ‘sælge sig selv’ som influencer? Anna-Bertha og Annemette ønsker at give unge mennesker, der uden tvivl kommer til at berøre influencerbrancen på ét eller andet tidspunkt i deres karriere, en bredere forståelse for hele branchen, og hvad jobbeskrivelsen egentlig indebærer. Både som virksomhed og som influencer.
  • Hvad er der på spil? Hvad kan man tjene? Hvor meget arbejde kræver det? Hvad er bagsiden af medaljen? De ønsker hverken at køre skræmmekampagne eller det modsatte – de vil blot give et helstøbt billede af en forholdsvis ny marketingsmetode, der sætter nogle nye problemstillinger på dagsordenen.

  Annemette Voss foredrag

  Gå-på-mod og selvkærlighed – min vej til succes

  • I dette foredrag fortæller Annemette Voss, hvordan du kan bruge den modgang, som du møder på din vej, til at skabe mod og en gå-på-mentalitet.
  • Annemette tager udgangspunkt i konkrete situationer fra sit eget liv, hvor hun har haft op- og nedture med sig selv, sin virksomhed og Den store bagedyst.
  • For at være sikker på, at du får noget med hjem fra foredraget, som du kan tage frem igen og igen, så beder Annemette sit publikum om at skrive et brev til dem selv. Her skal du beskrive de gode kvaliteter i dig selv, som skal gøre det nemmere at elske den person, du er. Brevet kan forblive en hemmelighed, hvis du ønsker det sådan.

  Annemette Voss foredrag

  Spiseforstyrrelse og vejen ud – et sundt mind-set

  • Foredraget er en hudløs ærlig fortælling om Annemette Voss’ opvækst, og hvad der lå bag hendes spiseforstyrrelse. Hvorfor opstod den? Hvordan var det? Og hvordan brød hun ud af den igen? Det er nogle af de spørgsmål, som du får svar på.
  • Annemette vil give dig en dybere forståelse for spiseforstyrrelser, hvordan de føles, og hvordan det kan helbredes. Derfor kan foredraget være særlig relevant for pårørende, skoler og foreninger med unge, forældre og sundhedssektoren.

  Annemette Voss foredrag

  ‘Se mig’-generationen

  • Hvad sker der egentlig i ens liv, når man overnight bliver landskendt? Annemette Voss vil i dette foredrag fortælle, hvordan hun har det med at dele sit liv i offentligheden.
  • Annemette vil ligeledes fortælle om faldgruberne, og hvor man nemt kan blive opslugt og fascineret af tomme løfter og overfladiske hulrum.
  • Hun rejser spørgsmålstegn ved vores præstationskultur og vores behov for anerkendelse og ros gennem likes og rygklappere.
  • Foredraget er især relevant for unge, der lige nu lever i denne kultur og bliver påvirket af den hver dag. Hver time. Hver minut.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Annemette Voss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Annemette Voss