Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Anerkendende pædagogik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Anerkendende pædagogik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Anerkendende pædagogik

  • Den anerkendende pædagogik handler om at opdrage ved hjælpe af anerkendelse gennem relationer snarere end gennem f. eks. regler i traditionel forstand.
  • Et væsentligt element i den anerkendende pædagogik er at man lærer at se andre mennesker som subjekter, men eget følelsesliv, tanker, ønsker, etc. Ligesom en selv.
  • Det er derfor vigtigt at man lærer at respektere relationer til andre mennesker, at spejle sig i dem, således at man får et indblik i netop hvordan man optræder i forhold til sin omverden.
  • Foredrag om anerkendende pædagogik tager udgangspunkt i emner som disse og flere til.