Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Anerkendelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Anerkendelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Anerkendelse

  • De fleste mennesker stræber efter anerkendelse, på den ene eller den anden måde. Personlig anerkendelse, professionel, etc.
  • Hvordan opnår man anerkendelse, og kan anerkendelsen måles? Anerkendelse er et tveægget sværd, for på den ene side er den rar at få, på den anden side kan man blive noget nær afhængig af den, hvilket kan resultere i sygelig higen efter anerkendelse.
  • Én ting er at få anerkendelse, men hvordan forholder det sig med at give anerkendelse? I Danmark hvor janteloven regerer, er vi måske ikke altid gode nok til at give anerkendelse til de mennesker, der fortjener det.
  • Foredrag om anerkendelse tager fat på disse diskussioner.