Henter Indhold ...

Anders Stahlschmidt

Konfliktmægler, journalist og foredragsholder

Kommunikationsekspert, Anders Stahlschmidt, holder medrivende og inddragende foredrag, workshops og kurser om mange af de kommunikative fænomener, der præger hverdagen på arbejdspladsen. Han forklarer blandt andet hvordan vi bliver bedre til at arbejde sammen, til at give hinanden noget at vokse af og til at løse konflikter. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anders Stahlschmidt foredrag efterlader altid tilhørerne med et skud positiv energi og et nyt syn på medmennesker og samarbejde. Hans foredrag forekommer konkrete, vedkommende og med masser af sjove og lærerige eksempler fra virkeligheden. Samtidig mærker man som deltager, at læringen og inspirationen hviler på et solidt fundament af teori og erfaring. 

Som journalist og forfatter har Anders Stahlschmidt været forfatter på bøger som: Tag ordet – grib forsamlingen, Børsens Forlag 2005, Præsentationsteknik, Børsens Forlag 2006, Spørgeteknik, L&R Business 2007 (medforfatter), Førstehjælp til Feedback – giv hinanden noget at vokse af, Gyldendal Business 2009. Anders Stahlschmidt er uddannet journalist og konfliktmægler med mange års erfaring som leder. Han arbejder i dag med blandt andet feedback og konfliktløsning i private- og offentlige organisationer og virksomheder.

De underholdende og levende foredrag med Anders Stahlschmidt får altid høje evalueringer efterfølgende og er især populære hos kommuner, skoler og foreninger.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  LYT MENS DU TALER

  • Dette foredrag henvender sig til alle, som har brug for at kunne motivere, inspirere og dele viden med andre. På møder, til foredrag og ved særlige lejligheder. Med små virkemidler kan du få stor opmærksomhed.
  • Anders Stahlschmidt kan bedst lide at høre på et menneske, der selv er lydhør. Som taler skal du altså mestre kunsten at lytte mens du taler. Dem, du taler til, skal mærke, at du også taler med dem. Den holdning deler flere og flere. Rollen som taler gennemgår en udvikling væk fra en idé om at afsender og modtager i kommunikationen er skarpt opdelt. Den nye erkendelse er, at man som taler er både afsender og modtager – på en gang.
  • I foredraget fortæller Anders om sine erfaringer fra ti års træning af ledere og andre, der har brug for at tale med forsamlinger. Blandt andet fra hans tid som leder af Det Kongelige Ledelsesakademi, hvor han arbejdede sammen med Det Kgl. Teaters stemmecoach, og skuespiller Henning Jensen om at give ledere fra erhvervslivet gennemslagskraft. Siden har han udviklet sine egne træningsmetoder, som altid tager afsæt i den enkeltes helt personlige udtryk og muligheder. Foredraget byder på masser af eksempler og demonstrationer af, hvad der virker og ikke virker, når man vil være autentisk og nærværende mens man taler til andre.
  • Fx.: Hvordan finder man på talen, mens man holder den? Hvordan håndterer man forstyrrelser? Hvordan finder man frem til meningen med det man siger? Hvordan får man publikum til at lytte? Det handler især om at være i forbindelse med sig selv, i forbindelse med det man taler om og med publikum. Og det skal man helst være på én gang, samtidig med at man har forbindelse til det øjeblik man taler i.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  FEEDBACK – GIV HINANDEN NOGET AT VOKSE AF

  • Mangler I inspiration til at løfte jeres indbyrdes feedback, så er dette foredrag fuld af inspirerende pointer.
  • Anders Stahlschmidt, forfatter til bogen ‘Førstehjælp til Feedback’ (Gyldendal Business) måler feedbackkultur i virksomheder. Han har masser af eksempler på hvordan man kan give effektiv feedback, og på hvordan man ikke bør gøre.
  • Det handler om: Hvordan styrker vi hinandens kompetencer? Hvordan skaber man en god feedbackkultur? Situationsbestemt feedback. Anerkendelse. Hvad virker endnu mere anerkendende end at få ros? Hvordan giver man konstruktiv kritik? Hvordan MODTAGER man feedback på en konstruktiv måde?

  Anders Stahlschmidt foredrag

  HVORDAN TACKLER VI KONFLIKTER PÅ EN ORDENTLIG MÅDE?

  • Bøvler I med konflikter enten indadtil eller udadtil, så giver dette foredrag jer en let forståelig indføring i konfliktens væsen og hvilke redskaber man kan bruge for at håndtere og opløse konflikter. Anders Stahlschmidt er uddannet konfliktmægler og er en fremragende formidler, som bruger masser af sjove og tankevækkende eksempler fra virkeligheden.
  • Vi er jo bare mennesker og når vi kommer på kant med hinanden, begynder vi at betragte andre som modmennesker i stedet for som medmennesker.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  EFFEKTIV KOMMUNIKATION

  • Kommunikation er vigtigere end nogensinde før. I dette foredrag fortæller Anders Stahlschmidt hvordan man kommunikere effektivt på en arbejdsplads. Det handler ikke bare om at skære sine budskaber ud i stift karton. Det handler mindst lige så meget om at stille de rigtige spørgsmål og lytte. En god relation er ofte en forudsætning for den effektive kommunikation.
  • Anders Stahlschmidt fortæller engageret og med humor, hvordan man får dialogen op i gear, så budskaber ikke bare er noget man sender af sted. Man er nødt til at sikre sig, at de også bliver modtaget.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  MERE KRITIK, TAK!

  • Savner I inspiration og redskaber til, hvordan man bliver bedre til at give og modtage kritik, så er dette foredrag nok noget for jer.
  • Anders Stahlschmidt, forfatter til bogen ‘Førstehjælp til Feedback’ (Gyldendal Business) fortæller meget konkret og med humor, hvordan man får svesken på disken uden at såre hinanden eller stikke noget under stolen.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  HJÆLP, JEG ER KONFLIKTSKY!

  • På mange arbejdspladser har man svært ved at håndtere konflikter og så får de lov at vokse. Konflikter forsvinder desværre ikke af at man kniber øjnene hårdt sammen og beder til at de går væk. De går væk, når man går ind i dem og løser dem. I dette foredrag fortæller Anders Stahlschmidt hvordan han selv gik fra at være konfliktsky til at blive fortrolig med situationer, hvor det slår gnister. Ikke mindst de gange han har været redaktionschef for Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus i diverse tv-udsendelser, hvilket har lært ham, hvordan man forholder sig, når bølgerne går højt.
  • Det handler om at sige tingene lige ud af posen – på en ordentlig måde, så den anden kan bruge kritikken til noget. Men det handler også om at kunne tage imod kritik på en konstruktiv måde.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  DE SYV SAMARBEJDSTYPER

  • Hvordan arbejder man sammen med kolleger, der er vidt forskellige fra en selv? Det gælder om at se hinanden som personer, der kan bidrage med noget forskelligt. I dette foredrag fortæller Anders Stahlschmidt om syv forskellige samarbejdstyper og hvordan de bidrager vidt forskelligt til et godt og stærkt samarbejde. Mød Ildsjælen, Garanten, Filosoffen, Holdkaptajnen, Hjælperen, Den ærlige og strategen i et underholdende og dybt interessant foredrag, hvor det er let at genkende både sig selv og andre. Formålet er at “spille hinanden gode”.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  KAN DU LEDE OPAD?

  • Hvordan undgår du blot at være ekspeditionskontor for andres beslutninger? Vil du have succes som leder, skal du mestre kunsten at lede opad. Kun derved får du plads til at lede. I dette foredrag tager Anders Stahlschmidt jer igennem fem trin til at lede den eller de personer, der er leder for dig: Forstå din chef, gør din chef tryg, forstå magtspillet, tag magten og bidrag til den store agenda. I foredraget er der indlagt dilemmaopgaver og plads til erfaringsudveksling. Dette foredrag henvender sig især til ledere og specialister.

  Anders Stahlschmidt foredrag

  HISTORIER OM FORANDRINGER

  • Forandringer kræver at vi er modige. Anders Stahlschmidt fortæller, hvordan han selv gik fra at være offer for sin egen tryghedssøgende måde at tænke på til at være selvstændig og leve med den risiko, det indebar. Men han fortæller også hvordan medarbejdere i virksomheder har forandret deres måde at betragte sig selv på i en forandringsproces.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anders Stahlschmidt

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anders Stahlschmidt

Foredragsemner med Anders Stahlschmidt