Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på kærlighed, lyst og kommunikation i det moderne samfund

Amanda Lagoni

Fotograf Les Kaner

Amanda Lagoni

Parterapeut, sexolog, vokalterapeut, sanger og forfatter. Skarpe, humoristiske og vedkommende foredrag om kærlighed, lyst og kommunikation.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Amanda Lagoni

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Amanda

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret parterapeut og sexolog, samt cand.musicae i rytmisk sang. Hun har siden 2011 drevet egen klinik for samtaleterapi for både par og individuelle i København, hun er forfatter til bøgerne “At elske er ikke en følelse, “Lidt om lystog senest “Voksenkærlighed i børnefamilien“. Amanda har undervist på forskellige skoler indenfor parterapi, sexologi, psykoterapi og coaching. Amanda er dertil også podcastvært på bl.a. “Kvart i sex”, flittig klummeskribent ved bl.a. Ekstra Bladet, samt ekspert på DR’s “Billet til kærlighed”.

Et foredrag med Amanda Lagoni giver jer:

  • Et forum, hvor vores forskelligheder belyses, myter aflives og tydelig kommunikation er i fokus.
  • Et indblik i det moderne parforhold fortalt med faglig skarphed og en nærværende humor og lethed.
  • Konkrete redskaber til at skabe mere lyst, nydelse og nysgerrighed i livet med os selv og hinanden.

Kommunikation, lyst og nydelse

Amandas uddannelse som sanger, parterapeut og sexolog har givet hende en kropslig forankret tilgang til både foredraget, mødet og terapien. Kommunikation og relationsarbejde er hendes primære fokus, uanset om det handler om parforholdet, lederskabet, samarbejdet eller sexlivet.

Amanda brænder for mødet mellem mennesker – både det mentale og det fysiske. Hun tror på kærligheden, parforholdet og familien. Og på, at vi kan leve sammen et helt liv, hvor erotikken, lidenskaben og nærheden kan fornyes igen og igen. Hun tror på, at dette er muligt, så længe vi er i dialog med hinanden og med os selv, med vores egen og vores partners krop. Hvis vi er til stede med hoved, krop og hjerte. Hvis vi er ærlige først og fremmest over for os selv, og dernæst over for vores partner.

Amanda er stifter af kvindefællesskabet Womens Hiking Club, som er et vandrenetværk for kvinder, der løbende inspirerer til vandring og nydelse i naturen, hvor kvinder, krop, natur og nydelse er i fokus.

Book Amanda Lagoni til jeres næste event, og bliv klogere på kommunikationen mellem par, nydelse og lyst.

Se foredrag med Amanda Lagoni
Amanda Lagoni foredrag

At elske er ikke en følelse - om voksenkærlighed i parforholdet, kommunikation og lyst

Et skarpt, humoristisk og vedkommende foredrag til og om det moderne, varige parforhold – om dét at være elskere og forældre, om kærlighed, erotik og kommunikation.

Foredraget tager udgangspunkt i Amanda Lagonis bøger, og vil belyse vores forskelligheder, afliver myter, og har fokus på at opdage, fastholde og forny voksenkærligheden – igen og igen. Amanda giver konkrete redskaber til at fastholde og forny lysten, forbindelsen og nysgerrigheden i parforholdet. Hun belyser, hvordan vi kommer i kontakt med både vores egen og vores partners lyst, ligesom hun tager fat i, hvorfor lystkurven i langvarige parforhold er naturligt dalende – og hvad vi kan gøre for at vende denne kurve.

Med en faglig skarphed samt en personlig og nærværende humor og lethed taler Amanda ind i samtiden og belyser især brændpunkterne i det moderne parforhold. Hendes ønske er at skabe tro og håb for den varige relation, også når afstanden, der ofte kommer med hverdagen, forældreskabet og konformiteten, kiler sig ind i parforholdet.

Vi vil gerne have god sex og inspirerende samtaler, hvor vi føler os set og hørt. Vi vil gerne føle os elsket og samtidig mærke lidenskaben. Men er det muligt at fastholde forbindelsen, lysten og nysgerrigheden i det varige parforhold? JA! siger Amanda.

Amanda Lagoni foredrag

Tydelig kommunikation

Med dette foredrag ønsker Amanda Lagoni at skabe grobund for tryghed i vores relationer. For tydelighed i kommunikationen skaber nemlig tryghed. Og når vi er trygge ved vores formidler, lytter vi med mindre forsvar og mere nærvær.

Amanda deler ud af sin erfaring som sanger, performer, formidler og terapeut. Hun belyser, hvordan vi med vores krop og stemme skaber tydelighed og tilgængelighed, hvad der skal til for at skabe gode møder og relationer, og hvad den gode samtale egentlig består af. Med en faglig skarphed samt en personlig og nærværende humor og lethed, taler Amanda til både afsender og modtager af den gode kommunikation. Gennem konkrete redskaber og lettilgængelige værktøjer belyser hun faldgruber og forcer i formidling og kommunikation.

Referencer

Voksenkærlighed i børnefamilien

I VOKSENKÆRLIGHED I BØRNEFAMILIEN viser Amanda Lagoni, hvordan vi med lette greb og værktøjer kan guide parforholdet i den romantiske og lystfulde retning og undgå, at forældreskabet overskygger parforholdet og tosomheden.

VOKSENKÆRLIGHED I BØRNEFAMILIEN er til alle forældre, de nybagte og dem, der for længst har opdaget, at de først er forældre og dernæst elskere, og hvad det koster for parforholdet. Især er bogen til alle, der ønsker at være elskere OG forældre. For det er muligt – med viden, vilje og gode valg.

Udgivelse: august 2023
Forlag: Grønningen 1

At elske er ikke en følelse – kærlighed, erotik og kommunikation i parforholdet

Vi vil gerne have god sex og inspirerende samtaler, hvor vi føler os set og hørt. Vi vil gerne føle os elsket og samtidig mærke lidenskaben. Men er det muligt at fastholde forbindelsen, lysten og nysgerrigheden i det varige parforhold?

At elske er ikke en følelse hjælper sexolog og parterapeut Amanda Lagoni jer tættere på et sundt og holdbart parforhold gennem oplysning og konkrete terapeutiske redskaber, som kan anvendes både hver for sig og sammen. Målet er at forhindre et brud mellem to, der elsker hinanden, og at mindske den afstand, som kiler sig ind sammen med hverdagen.

Udgivelse: Januar 2021
Forlag: Grønningen 1

Lidt om lyst

Hvorfor er lyst en udfordring i de fleste parforhold? Fordi lyst er en flygtig og utilregnelig størrelse, tilbøjelig til at komme og gå som den selv vil. Selv det mest kærlighedsfulde parforhold kan få trange kår uden sexlyst og lysten til fælles nydelse. Følelsen af forpligtigelse kan måske endda få lysten, der strømmede så gavmildt i begyndelsen af parforholdet, til helt at forsvinde.

Amanda Lagoni hjælper dig med at finde frem til lysten med gode råd, redskaber og lette øvelser. Uanset hvor langt væk, lysten synes, så er man grundlæggende et nydende og lystfuldt menneske. Lyst starter ved oplevelsen af rart. Og når man har det rart, er det lettere at komme til at føle sig lystfuld. Den ene part er ikke nødvendigvis mere lystfuld end den anden – vi har bare forskellige veje derhen.

Lidt om lyst er en letlæselig og lettilgængelig bog til enhver, der ønsker at tage hånd om lysten i parforholdet, i livet som single eller som nyligt fraskilt. Når vi lærer vores lyst og vejen derhen at kende, så bliver den tilgængelig som en varig kilde til nydelse og en drivende kraft i livet. For det behøver ikke være så stort og vanskeligt – det må faktisk gerne bare være let og ligetil.

Udgivelse: Marts 2022
Forlag: Grønningen 1

Uforpligtende forespørgsel på Amanda Lagoni

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Amanda Lagoni