Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Adgang bag facaden til et inspirerende high performance miljø

Allan Gaarde

Allan Gaarde

Sports-og ledelseskonsulent og foredragsholder. Tidligere professionel fodboldspiller og sportsdirektør.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Allan Gaarde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allan Gaarde har igennem 14 år som professionel fodboldspiller i Italien, Norge og Danmark og mere end 6 år som topleder i en af Danmarks bedste fodboldklubber oplevet alt fra mesterskaber til store skuffelser i et elitemiljø præget af ekstrem fokus på performance.

Når du booker et foredrag med Allan Gaarde får du:

  • Refleksioner og indsigter med stof til eftertanke
  • Smittende energi og humor
  • Autenticitet, åbenhed og sårbarhed omkring almenmenneskelige temaer

Allan Gaarde har i sin karriere som professionel eliteudøver formået at kombinere den professionelle fodboldkarriere med to længerevarende uddannelser, og har arbejdet som kommunikationsrådgiver for Coloplast A/S, en af Danmarks mest succesfulde virksomheder. Han har altid elsket at formidle, hvilket sker på en medlevende måde, der varierer imellem humor og alvor. Han tager gerne de store spørgsmål i livet op, og deler ud af sin egen erfaring med hårde nederlag og succeser. Han er en erfaren formidler og har igennem mere end 25 år været vant til at stå på ølkassen. Det er altid en motiverende oplevelse at opleve Allan.

Se foredrag med Allan Gaarde
Allan Gaarde foredrag

KulturClash

KulturClash tager udgangspunkt i Allan Gaardes erfaringer kombineret med anerkendt viden. I dette inspirerende foredrag, som varierer imellem et godt grin og sårbarhed, fortæller Allan om, hvordan de kulturer han har mødt i sit professionelle virke, har påvirket hans liv – både negativt og positivt. Hans pointer er relevante i elitesportsmiljøet, men også på det traditionelle arbejdsmarked.

Du får konkret indsigt i, hvordan man kan arbejde med kulturen i teams – både som arbejdsgiver og arbejdstager. Og om hvordan virksomhedskulturer ikke kun påvirker dig mentalt, men også fysisk.

Allan Gaarde foredrag

Hypereksponeret

I foredraget Hypereksponeret tager Allan Gaarde udgangspunkt i sin karriere i professionel fodbold. Han har siden slutningen af 90’erne være professionel fodboldspiller og topleder i sportens verden, hvilket har betydet, at han konstant har været under lup.

På en inspirerende måde fortæller han om de menneskelige konsekvenser ved at blive bedømt og være under lup hver eneste dag. Han fortæller, at selvom opmærksomhed kan være dragende og prestigegivende, har det også omkostninger og bivirkninger. Hans indsigter og erfaringer er almengyldige og budskaberne bliver leveret med et glimt i øjet, og kan perspektiveres til vores eget arbejdsliv.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Allan Gaarde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Allan Gaarde