Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Aktionslæring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Aktionslæring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Aktionslæring

  • Aktionslæring, nogle gange bare forkortet AL, er en metode til kompetenceudvikling, som typisk tager udgangspunkt i daglig praksis og/eller arbejdsgang.
  • Aktionslæringen foregår typisk i grupper med særlige rammer og over en længere periode, og der vil som oftest være tilknyttet en art konsulent forløbet igennem.
  • Hvad er aktionslæring egentlig for en størrelse og hvordan fungerer den? Hvem kan have gavn af aktionslæring og hvordan?
  • Foredrag om aktionslæring ser nærmere på emnet og forsøger at besvare bl.a. den slags spørgsmål.