Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Afspænding

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Afspænding. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Afspænding

  • Der findes flere forskellige former for afspænding, både fysisk afspænding og mental afspænding, og også former, der kombinerer begge dele.
  • Eksempler på afspænding kan være alt fra gymnastikøvelser over massage og til forskellige former for meditation. I nogle tilfælde kan afspændingen ledsages af musik, f. eks. i form af new age eller lignende.
  • Hvilke forskellige former for afspænding findes, og hvad kan afspænding bruges til? Hvordan fungerer afspænding i det hele taget?
  • Foredrag om afspænding ser nærmere på de forskellige former og teknikker.