Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Afsætning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Afsætning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Afsætning

  • Afsætning handler selvsagt overordnet set om at afsætte, altså at sælge en vare eller en service, og begrebet anvendes typisk indenfor erhvervslivet.
  • Mere specifikt er afsætning også en disciplin og et fag indenfor økonomiuddannelserne, et fag, der bl.a. dækker over sådan noget som salg og markedsføring.
  • Hvilke forskellige definitioner af afsætning opererer man med, og i hvilke situationer? Hvordan kan man stile mod at ens virksomhed eller projekt har god afsætning?
  • Foredrag om afsætning kigger nærmere på emnet og forsøger at give svar på den slags spørgsmål.