Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Afrika

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Afrika. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Afrika

  • Afrika er et af verdens syv kontinenter, og det er bl.a. herfra mennesket har sin oprindelse for mange, mange år siden.
  • Det afrikanske kontinent er stort og består af mange forskellige og meget forskellige lande, med meget forskellig natur, kultur, økonomi og politik, fra Ægypten i nord til Sydafrika i syd.
  • Det afrikanske kontinent har igennem det tyvende århundrede været plaget af båder hungersnød og voldsomme krige, men har også øvet stor indflydelse kulturelt, ikke mindst musikalsk, hvor genrer som rock, pop, blues, gospel, jazz, hiphop og techno alle har fundet inspiration i forskellige former for afrikansk musik.
  • Foredrag om Afrika kan handle om både Afrika og dets historie såvel som om forskellige afrikanske lande og deres relation til f. eks. hinanden og omverdenen.