Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Adfærd

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Adfærd. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Adfærd

  • Hvad er adfærd for en størrelse, og hvad kan man fx sige om menneskers adfærdsmønstre? Hvordan forholder disse sig til adfærdsspykologien?
  • Er man til eksempel en virksomhed med salg til en større kundekreds, måske på internationalt plan, så kan det være nyttigt, at kende til adfærdsmønstre f. eks. set i relation til økonomiske vaner, købekraft og lignende økonomiske spørgsmål.
  • Men viden om menneskelig adfærd kan også være ualmindelig nyttig for læreren eller pædagogen, der f. eks. har med børn og/eller unge at gøre.
  • Foredrag om adfærd tager fat på disse forskellige emner og på spørgsmålet omkring adfærd belyst fra flere vinkler.