Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Underholdende TV-vært og foredragsholder som på levende vis fortæller om sin karriere

Adam Price

Foto: Christian Geisnæs

Adam Price

Manuskriptforfatter, tv-vært, restauratør, kogebogsforfatter og foredragsholder om bl.a. mad og manuskripter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Adam Price

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Adam

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Adam Price er et fremragende eksempel på, hvordan man kan afvige fra det oplagte karrierevalg, følge flere veje og interesser på én gang og drevet af sine passioner kan skabe succes – i Adams tilfælde er det hans passion for at skrive og for gastronomi, der har banet vejen for hans mange succeser.

Adam Price har oprindeligt læst fire år på jurastudiet på Københavns Universitet, men har i sit professionelle liv beskæftiget sig med alt andet end det. Han er nemlig idémand og manuskriptforfatter på nogle af Danmarks mest succesrige serier de senere år, bl.a. Herrens Veje, Borgen, Anna Pihl m.fl. Han stod også bag idéen til Nikolaj og Julie og har skrevet flere episoder af Taxa.

Et foredrag med Adam Price giver dig

  • En af Danmarks mest kendte tv-kokke og værter
  • Underholdende foredrag om at skabe TV-successer
  • Et humoristisk og veleksekveret foredrag, der inspirerer modtagerne

Foran skærmen er Adam Price kendt som underholdende tv-vært og -kok fra det populære tv-program Spise med Price, hvor han siden 2008 sammen med sin bror James Price er tonet frem på skærmen foran massevis af seere. Spise med Price blev en enorm succes, der kom til at bane vejen for en lang række andre madprogrammer på tv.

Foruden sin interesse for at skrive og sin evne til at skabe tv-succeser – bagved og foran skærmen – har Adam Price fra barnsben haft en stor passion for mad, og ud over Spise med Price har han beskæftiget sig en hel del med mad i sit arbejdsliv, bl.a. har han benyttet sin skarpe pen som fast madanmelder på Politiken igennem en årrække, er medlem af det Danske Gastronomiske Akademi og har sammen med sin bror udgivet adskillige kogebøger. Siden 2011 har han sammen med sin bror åbnet fem Brdr. Price-restauranter – tre i København, en i Aalborg og senest en i Herning.

Se foredrag med Adam Price
Adam Price foredrag

Herrens Veje

Adam Price fortæller om sit arbejde som hovedforfatter på tv-serien Herrens Veje. En serie i to sæsoner, som blev sendt på DR1 i efteråret 2017 og efteråret 2018. Adam vil fortælle om tankerne bag serien og sit forsøg på at forstå troen og religionens verden.

Adam Price foredrag

Bag om Borgen og manuskriptforfatteren

Oplev Adam Prices underholdende fortællinger om sit arbejde som manuskriptforfatter på populære TV-serier som Borgen, Taxa, Anna Pihl, Nikolaj og Julie m.fl, hvor Adam fortæller om, hvordan en serie bliver til og deler ud af de tanker, han har haft i forbindelse med seriernes tilbliven.

Adam fortæller også mere bredt om tv-serien som genre og om, hvordan den har bevæget sig fra fiasko til nationalt samlingspunkt.

Adam Price foredrag

Mad med mere!

Hør Adam Price på underholdende vis fortælle om sin brede erfaring ud i gastronomiens verden. Foredrag omhandler alt fra madanmelderi, hvor Adam fortæller om gode, dårlige og de sjove oplevelser fra sit job som madanmelder, til dansk gastronomi, fødevarekvalitet og madkulturer – herhjemme og i udlandet.

Adam Price foredrag

Om Spise med Price

Adam Price fortæller om tilblivelsen af Spise med Price-programmerne og om den nysgerrighed, humor og respekt for den gode råvare, som præger deres tilgang til mad. Adam fortæller desuden de underholdende familieanekdoter, som også har formet både programmet og dem selv.

Referencer

Brdr. Price

Brødrene James & Adam Price har beskæftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører. I denne bog har James og Adam samlet deres yndlingsopskrifter på retter, som serveres i restauranterne – lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest – glæd dig til spise med brødrene Price.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Adam Price

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Adam Price