Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om A.P. Møller-Mærsk

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om A.P. Møller-Mærsk. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: A.P. Møller-Mærsk

  • Det danskejede konsortium, A. P. Møller-Mærsk, er en verdensomspændende forretning, som dækker over både transport, skibsrederier, olieudvinding, dagligvarebutikker og mere til.
  • Selvom A. P. Møller-Mærsk således er en mangefacetteret størrelse, så er virksomheden formentlig bedst kendt verden over for sine lyseblå container- og fragtskibe.
  • I Danmark associeres A. P. Møller-Mærsk stadig i dag, efter hans død, med Mærsk Mc-Kinney Møller, der i kraft af sin position som administrerende direktør i virksomheden, opnåede stor magt i Danmark, en magt, der til tider bekymrede såvel borgere som politikere.
  • Foredrag om A. P. Møller-Mærsk beskæftiger sig med den verdensomspændende virksomhed og de mange aktiviteter, men typisk vil også Mærsk Mc-Kinney Møller og dennes til tider noget særegne lederrolle tages op til debat.