Henter Indhold ...

Foredragsholdere om 1800-tallet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om 1800-tallet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: 1800-tallet

  • 1800-tallet er på mange måder overgangen til den tid, vi kender, og ikke kun fordi 1800-tallet kommer lige før vor egen tid kronologisk betragtet.
  • I 1800-tallet ser man også udvikling indenfor både politik, medicin, kunst og kultur og, ikke mindst, teknologi, der på mange måder peger frem mod det moderne projekt og hele den måde vi forstår verden på i dag.
  • Nogle af 1800-tallets mest berømte og toneangivende skikkelser er Abraham Lincoln og Karl Marx indenfor politik, Gustav Mahler og Richard Wagner indenfor musik, Vincent van Gogh og Paul Gaugin indenfor billedkunsten og Edgar Allan Poe og vores egen H. C. Andersen indenfor litteraturen.
  • Foredrag om 1800-tallet dykker ned i det spændende århundrede – og vinkler er der nok af.