Henter Indhold ...

Stefan Lindegaard - Forfatter, foredragsholder og strategisk rådgiver

Stefan Lindegaard

Forfatter, foredragsholder og strategisk rådgiver

Lindegaard er kendt som en aktiv formidler og inspirator indenfor det internationale innovationsmiljø, hvor hans foretrukne redskaber er 15inno-bloggen, LinkedIn og Twitter.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

Stefan Lindegaard er forfatter, foredragsholder og strategisk rådgiver med fokus på åben innovation, sociale medier og intraprenørskab.

Stefan Lindegaard hjælper virksomheder med at se mulighederne i åben innovation, skabe en innovationskultur og med at identificere og udvikle de personer, der skal drive innovationen. Stefan Lindegaard var med til at etablere et af de første programmer for intraprenører i Danmark; Man on The Moon-konkurrencen hos Danfoss, der blev en så stor succes, at det inspirerede Novozymes og Hewlett-Packard i Californien til at iværksætte tilsvarende initiativer. Stefan Lindegaard hjælper ligeledes virksomheder med at integrere sociale medier i deres innovationsstrategi.

Stefan Lindegaard mener, at innovation kræver et globalt perspektiv, hvilket han selv opnår igennem mange opgaver i USA, Sydamerika, Europa og Asien. Han har skrevet fire bøger om innovation og hans blog, 15inno.com, er anerkendt som en af verdens førende indenfor åben innovation.

  Skab ny forretning med åben innovation!

  • Åben innovation handler om at koble virksomhedens interne resourcer sammen med eksternt input. Det kræver, at man ændrer den måde hvorpå virksomheden tænker og skaber innovation på. Det kan være kompliceret, men belønningen er stor i form af bedre produkter og ydelser, der kommer på markedet hurtigere.
  • Hvordan udnytter danske virksomheder mulighederne ved åben innovation? Hvordan overkommer de forhindringerne? Og hvorfor er danske virksomheder bagud i forhold til udlandet?
  • Få svarene på disse – og mange andre spørgsmål – i et foredrag, hvor Stefan Lindegaard giver eksempler fra det store udland og tager pulsen på de få danske virksomheder, der forsøger sig med åben innovation.

  Sociale medier – innovation, vækst og udvikling!

  • Sociale medier vælter frem, de skaber forandring og de rejser mange nye spørgsmål. Et af de vigtigste spørgsmål er hvordan sociale medier kan bidrage til innovation, vækst og udvikling for dig og din virksomhed.
  • Du kan få et godt indspark fra Stefan Lindegaard, der har mere end 13.000 følgere på Twitter, en af de mest besøgte blogs indenfor innovation og en stærk platform på LinkedIn.
  • Foredraget tager udgangspunkt i hans arbejde med at hjælpe virksomheder med at indrage sociale medier i deres innovationsprocess. Han vil også indrage egne erfaringer med at bruge sociale medier til at skabe en global platform som forfatter, foredragsholder og rådgiver.
  • Uanset om foredraget skal have en organisatorisk eller en personlig vinkel, så kan der forventes et konkret og praktisk indspark til jeres udfordringer og muligheder i forhold til sociale medier.
Foredragsholdere der minder om Stefan Lindegaard