Henter Indhold ...

Philip Antonakakis

Skuespiller, underviser og foredragsholder

Med Philip Antonakakis som foredragsholder får man ikke bare en formidler af teori og standard-værktøjer. Han gør brug af sin baggrund som skuespiller, men deltagerne får i høj grad også en foredragsholder, der ved egen gennemslagskraft viser vejen og giver meget af sig selv.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Philip Antonakakis er en inspirerende, engageret foredragsholder, der med sine humoristiske og udfordrende foredrag formår at kombinere teori med praksis. Foredragene giver stof til eftertanke, netop fordi Philip er så dygtig en formidler og samtidig brænder for sit arbejde med kommunikation.

Med mange års erfaring som leder af forumteatret, Teater Turnaround, har Philip specialiseret sig i at tilpasse sine foredrag specifikke målgrupper, således at hvert foredrag er en unik oplevelse. Derudover er Philip en kendt skuespiller, som blandt andet har spillet med i Forbrydelsen, Rita, Livvagterne og Anna Pihl samt en række reklamefilm. Han er uddannet på Statens Teaterskole i Århus og har suppleret med en bachelor i teatervidenskab og græsk fra Københavns Universitet.

Som foredragsholder, træner og underviser har Philip Antonakakis løst opgaver for en lang række private og offentlige virksomheder, heriblandt; Vestas, Microsoft, Novo Nordisk, Novozymes, Rockwool, DSB, Nokia, Danske Bank, Post Danmark, KPMG, Coca Cola, Carl Bro, Codan, Pfizer, Audi, Lundbeck, Gentofte Kommune, Københavns Kommune, Rudersdal Kommune, Billund Kommune, HK, 3F, Miljøstyrelsen, Ankestyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Philip Antonakakis foredrag er nogle af dem, der scorer allerbedst i evalueringer. De er skræddersyede, med masser af mulighed for interaktion, konkrete redskaber – og så er de underholdende. Der er stort set garanti for en rigtig god oplevelse – og ikke mindst med noget, som alle deltagere kan tage med derfra. Foredragene egner sig især til virksomheder, kommuner, teatre, skoler og foreninger.

  Kommunikation der virker – Hvorfor vi siger, som vi siger og gør, som vi gør

  • Et underholdende foredrag om hvordan vi kan skrue op for trivslen gennem styrket kommunikation mellem ledere og medarbejdere, mellem kolleger og mellem afdelinger. Og så kan man vel også altid lade sig inspirere til at få det til at køre bedre med kommunikationen derhjemme.
  • At snakke sammen og få det til at svinge er ikke altid lige let. Godt nok er vi alle lavet af kød og blod og udstyret med en hjerne og et hjerte, men så stopper ligheden også. Herfra har vi ikke nødvendigvis ret meget til fælles.
  • Hvad vi siger, der bliver modtaget godt og forstået af én kollega om mandagen, kan ramme helt ved siden af hos en anden kollega om tirsdagen. Vi opfatter ord og kropssprog forskelligt, og har forskellige behov og ønsker – og individuelt agerer vi ofte også selv anderledes om mandagen end om fredagen.
  • Philip sætter i bogstaveligste forstand krop på, hvad der ind imellem forhindrer os i at indgå i konstruktiv dialog. Hans skuespillerbaggrund fornægter sig ikke, når han spiller situationer fra hverdagen, hvor publikum kan se sig selv og få et lille forløsende grin.

   

  Konflikthåndtering – fra minus til plus

  • I foredragt fortæller Philip, hvordan du bedre kan håndtere besværlige situationer og samtidig vende ufrugtbar kommunikation til et konstruktivt samarbejde.
  • Du kender det godt: Situationen hvor du lige skal opnå et fælles resultat sammen med en person, du bestemt ikke kan forliges med – endsige forstår. I går konstant skævt af hinanden, ligegyldigt hvor meget I gerne vil det gode. Kommunikationen er i bakgear eller er i bedste fald gået i stå, og resultatet er sure miner og dårlige vibes. Hvad gør man?
  • Trivsel på arbejdspladsen, hjemme i familien og mellem venner er i den grad afhængig af vores evner til at skabe god kommunikation. Går relationerne skævt, lider vi ofte på mange planer.
  • I foredraget deler Philip ud af sine egne oplevelser af, hvordan konflikter løses, og ikke mindst hvordan de i første omgang er opstået. Det er historien om dengang, hvor Philips kone satte en dominerende entreprenør på plads, om hvordan han selv begyndte at forstå sine kollegaer på en tidligere arbejdsplads bedre, og hvordan han begyndte at kommunikere mere konstruktivt med dem.
  • Alt er fortalt med krop og sjæl bag historierne, samtidig med at  lytterne får god mulighed for at bruge smilemusklerne.
  • I foredraget kommer du om bag den menneskelige adfærds psykologi og får eksempler på, hvad du skal gøre for at optimere din kommunikation, og hvad du bestemt ikke skal gøre.

   

  Få de fede relationer

  • Her er et foredrag om, hvordan du skaber flere, gode relationer på job og i livet som så.
  • Det er vel ikke nogen hemmelighed, at mange afgør, om de kan lide en person inden for de første par sekunder af et første møde. Vi er lynhurtige til at vurdere, om vi kan lide den, vi står overfor, eller ikke.
  • Men hvad kan vi så gøre for at hjælpe til med at gøre de møder til nogle fede møder, der skaber fede relationer? Fede relationer, der giver nye kunder, nye ordrer, nye venner eller måske nye romantiske forbindelser?
  • Du får i foredraget svar på, hvilke faktorer der er i spil, når vi skaber relationer. Hvad du skal gøre, og hvad du for alt i verden ikke skal gøre.
  • Du får indblik i, hvad du skal være opmærksom på,  hvordan kropssproget tager over, hvordan du skaber tillid, hvad der et vigtigt i mødet med folk, og hvordan du danner bro til dine medmennesker.
  • Skuespiller Philip Antonakakis hiver frem af værktøjskassen og sin erfaring med at undervise i samarbejde og kommunikation i erhvervslivet og giver sine bud på, hvordan vi kan gøre det bedre. Alt sammen krydret med humoristiske historier om, hvad der sker, når vi mødes.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Philip Antonakakis

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Philip Antonakakis

Foredragsemner med Philip Antonakakis