Henter Indhold ...

Henrik Krogh

Forfatter, foredragsholder og trivselsekspert

Henrik Krogh har en unik evne til at videregive sin viden og sine værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Han er kendt for at kunne forklare komplekse problemstillinger og indviklet hjernekemi, så alle deltagere kan forstå stoffet, og kan anvende den nye viden og værktøjskassen, så snart de går ud ad døren. Oplev Henrik Kroghs underholdende og tankevækkende foredrag om stress, succes og det at være langtidsfrisk. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Henrik Krogh har 24 års professionel erfaring som rådgiver og underviser, og arbejder ud fra strategien “humor, håb og handlekraft”, som sætter fokus på de faktorer, der kan gøre os langtidsfriske, og få os til at stortrives. Henrik Krogh har holdt over 1000 foredrag og peptalks om arbejdsglæde, trivsel, motivation, Work Life Balance, forebyggelse af stress, nedbringelse af sygefravær og ledelse under forandringsprocesser.

Henrik Krogh er hovedkilde på de 3 første bøger i Skandinavien omkring sammenhængen mellem ledelse og stress. Han har rådgivet topledere, og lavet ledertræningsforløb bl.a. i SAS, Novo Nordisk, Topdanmark, Multidata, Middelfart Sparekasse og Coca-Cola.

Medierne benytter ofte Henrik Krogh som stress- og trivselsekspert bl.a. i DR’s serie “Stress – den moderne syge”, “Besat af arbejde” og “Det gode liv”, samt Børsen Executives serie om nye ledelsesredskaber til forebyggelse af stress. Derudover har Henrik Krogh skrevet bogen “Fra overlevelse til overskud”, om at lære at stortrives og blive langtidsfrisk, som udkom 30. oktober 2009 på forlaget Lindhardt & Ringhof. Henrik Kroghs foredrag er uhyre underholdende og han er kendt for sin begejstring og energi, som altid kan mærkes selv nede på de bagerste rækker i salen.

I 2013 udkom Henrik Kroghs anmelderroste bog “Fra battlemind til safemind”, som er kulminationen på hans arbejde de seneste år med mennesker, der stortrives i verdens mest stressende, hårdeste og farligste jobs. Bogen henvender sig til alle, som ønsker større trivsel i en travl hverdag, hvor der er meget på spil, og det er blandet andet noget af det, som Henriks foredrag tager afsæt i.

  Det nye spor

  • Nogle kan holde til mere end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved? Djengis Khan erobrede i sin tid over halvdelen af verden via en ledelsesstil, man i dag vil kalde autentisk og innovativ. Dengang kaldte man den vist bare brutal. Han var mester i krig, men endnu bedre til at passe på sine medarbejdere. Han vidste, at vejen til at holde dem langtidsfriske og skarpe ikke er at belønne de bedste og stærkeste, men at udvise en særlig omsorg for dem.
  • Det er netop på dette ene punkt, nutidens ledere i følge Henrik Krogh kan få en hjælpende hånd fra den gamle mongol fyrste. Hør f.eks. hvordan Djengis Khan ville angribe højt sygefravær på et kommunalt plejehjem, forebygge stress og udbrændthed i det private erhvervsliv og afholde den årlige MUS samtale.
  • Hør om 9 checkpoints der kan holde medarbejderne langtidsfriske. Skab høj trivsel med HR-strategien: Forebyggelse i frontlinjen. Og få en helt ny og visionær vinkel på at forebygge stress.

   

  Livsvigtig ledelse

  • Et foredrag om, hvordan du passer godt på dig selv og på andre, både før, under og efter et stort pres.
  • For 12 år siden var Henrik Krogh hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress.Allerede dengang gjorde han opmærksom på, at bagsiden af moderne ledelsesværktøjer og motivationsmetoder er, at de i den nærmeste fremtid vil kunne medføre ikke bare en ny bølge, men en tsunami af stressrelaterede sygdomme. En tid hvor det ikke længere kun er brandfolk, soldater og politibetjente, men f.eks. også postbuddet, der rammes af Post Traumatisk Stress.
  • Den gode nyhed er, at Henrik har brugt de seneste 7 år på at undersøge mennesker, der er langtidsfriske selvom de arbejder i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs. Bl.a. soldater i krig, brandfolk fra New York der var på arbejde den 11/9 2001 og hjemmehjælpere på Nørrebro. De har alle et ekstra gear eller 2, når det virkelig gælder, men er også i stand til at passe godt på sig selv og på andre både før, under og efter et stort og langvarigt pres.
  • Få et meget underholdende, tankevækkende og højkvalificeret bud på, hvordan ny viden om de stærkeste stresshormoner og vigtigste trivselsstoffer i hjernen viser vejen til livsvigtig ledelse. Hør hvad du som leder kan lære af en brandmand i New York og en dansk bedemand.  Få indsigt i hvordan små ændringer i din adfærd kan gøre dig til en endnu bedre leder, forældre og partner.

   

  Foredrag om stress, trivsel og motivation – “Fra battlemind til safemind”

  • Et forrygende, spændende og underholdende interaktivt foredrag om vejen til at møde modstand og pres med mod, motivation og arbejdsglæde.
  • Kan en dansk bedemand øge din trivsel, og en brandmand fra New York forbedre din livskvalitet? Det kan de, for de har et ekstra gear, der kaldes for battlemind. Det har du også, og du har faktisk flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv. Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste og farligste jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear, skal kunne beherske overgangen med at skifte lynhurtigt fra at være i battlemind til at kunne være helt tryg og afslappet igen.
  • Få værktøjskassen fuld af helt nye tips, teknikker og trivselsstrategier, der kan gøre dig, dine kolleger og din familie langtidsfriske både til hverdag og fest. Bliv dobbelt så stærk under pres ved at se det halvfyldte glas præcis, som det er: Både halv tomt og halvt fuldt. Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer. Sæt fokus på dine trivselstegn fremfor stresssymptomerne. Bliv smitsom med god energi ved at lære at tale trivselssprog. Og hør cases fra det virkelige liv bl.a. langtidsfriske brandfolk fra 9/11.

   

  Foredrag om at nedbringe sygefravær og øge trivsel: Bliv langtidsfrisk – både til hverdag og fest

  • Et forrygende, spændende og underholdende interaktivt foredrag om vejen til at blive langtidsfrisk og kunne brænde hele livet uden at brænde ud.
  • Har du set en bilannonce og tænkt: ”Bare det var mig der havde et 6 gear”. Den gode nyhed er, at det har du – og du har faktisk endnu flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv.
  • Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste og farligste jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear uden at blive syg af det, skal kunne beherske overgangen med at skifte lynhurtigt fra at være på til at kunne være helt tryg og afslappet igen. Få din værktøjskasse fuld af helt nye tips, teknikker og trivselsstrategier, der kan gøre dig, dine kolleger og din familie langtidsfriske både til hverdag og fest.

   

  Fra overlevelse til overskud – lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

  • Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!
  • Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?
  • Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud. Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv. Og få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Henrik Krogh

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Henrik Krogh

Foredragsemner med Henrik Krogh