Henter Indhold ...

Christine Feldthaus

Livsstilsekspert, kommunikationsrådgiver og foredragsholder

Christine Feldthaus’ foredrag om samfund og livsstil er ikke uden grund nogle af de mest efterspurgte. De er autentiske, morsomme, fylder salene og får folk op af stolene. Forkæl jer selv med en fantastisk foredragsholder, der både er inspirerende og giver meget af sig selv. Gå hjem med et smil på læben efter en aften i selskab med Christine Feldthaus og hendes skarpe iagttagelser. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Christine Feldthaus er som foredragsholder et naturtalent. Hun sætter en ære i at bruge sig selv, taler ærligt om tabuerne og dyrker den nærværende formidling, hvilket resulterer i flotte tilbagemeldinger fra deltagerne. 

Ingen ved bedre end Christina Feldthaus hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. Den lang karriere i reklamebranchen har givet Christine en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som ’Kender du typen’ og ’So F***ing Special’ på DR.

Christine Feldthaus voksede op i Sønderjylland. Her blev hun først uddannet som lægesekretær, men efter en del år med centrale stillinger på københavnske reklamebureauer startede hun som selvstændig i 2004. I sit firma ’Feldthaus’ er hun aktiv som både kommunikationsrådgiver, foredragsholder og skribent. Derudover er Christine Feldthaus en ivrig fortaler for grøn omstilling, og sidder i bestyrelsen for Energifonden. Christine Feldthaus har skrevet bogen ’Feldthaus skruer ned – en miljødagbog’ og medvirket i en lang række andre bøger.

Christine Feldthaus’ foredrag bliver især anvendt hos kommuner, virksomheder, foreninger og oplysningsforbund der har kommunikation, arbejdsglæde og begejstring i livet på dagsordenen.

  En curlingmors bekendelser

  • Trænger du som moderne forælder til et indspark fra en ærlig og bramfri kvinde, der selv igennem 20 år har gjort sig sine mor-erfaringer. Som nu med kærlighed og humor er klar til at dele erfaringer og udfordre andre curlingforældre?
  • Kender du typen, der tager med sin teenager til jobsamtale? Eller er eneansvarlig for at holde styr på store teenageres lektier og skoleintra-opdateringer.  Eller som kører taxakørsel flere gange om ugen, når poden skal til fritidsaktiviteter henne om hjørnet.  Nutidens børn er aldrig blevet mere overvågede – og måske er tiden moden til at ruste børn og unge til med større selvtillid at gå ud i verden uden krykkestokke.
  • Hvis du selv tænker, at tiden er moden til at udfordre og reflektere over moderne forældres trang til at vælge, curle og udstikke livsbane for deres børn – i stedet for at sænke serviceniveauet. give mere slip og lade ungerne gøre sig deres egne erfaringer – så er du klar til at møde Christine Feldthaus.

   

  På eventyr med So F***ing Special

  • Har du brug for lidt ny inspiration til din næste rejse? Er du gået lidt tør for idéer og kører ferietemaet lidt for meget i den samme rille? Så skulle du overveje at tage med Feldthaus jorden rundt. Hør hendes filterfrie beretninger om de oplevelser hun har haft på sine mange tv-rejser. F.eks. om Nepal, Afrika, Canada, Hawaii, USA og Ecuador og Japan.
  • Med udgangspunkt i Christines egne private fotos får du et både tankevækkende, inspirerende og lattervækkende oplæg, hvor der fortælles ”behind the scenes-historier”, som du ikke har set på tv.

   

  Spyt ud – og træng igennem!

  • Et lavpraktisk foredrag om kommunikation. I dag er kommunikation med digitaliseringen og sociale medier blevet vigtigere end nogensinde – så kan du spytte ud og slå igennem med dine budskaber? Bruger du for meget tid på at chit chatte, small talke eller ”bullshitte” på hyggemåden? Bliver du hørt? Virker din kommunikation effektivt nok? Trænger dine budskaber ind hos modparten? Christine Feldthaus præsenterer i foredraget nogle humoristiske – men brugbare praktiske fif til at blive mere tydelig over for din omverden.
  • Foredraget tager afsæt i de 20 år, hvor Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i reklamebranchen, og de seneste 10 år gennem TV og foredrag. Den nærværende og ærlige samtale er i højsædet, når Christine deler ud af sine erfaringer.
  • Varighed: 60 minutter

   

  Feldthaus skruer ned – ny livsstil med respekt for miljøet

  • Med afsæt i sine egne erfaringer fra dagbogsprojektet FELDTHAUS SKRUER NED, stiller Christine Feldthaus, med sin sædvanlige humor skarpt på, hvordan man helt lavpraktisk kan komme i gang med at tænke miljøet ind i hverdagen. Foredraget fortæller konkret og med handlingsanvisende eksempler, hvordan hun selv har fik sat fokus på en mere miljøbevidst hverdag.
  • Hør om Feldthaus’ møde med ”gode nødder”, klimavenlig sex og hvordan man bruger låget – altså grydelåget. Om hvordan det var at lægge livsstilen om, og hvor store besparelser man selv kan opnå med ret enkle livsstilsændringer.

   

  Arbejdsglæde og begejstring

  • Det er så fantastisk, når man omgiver sig med mennesker, der udviser begejstring i livet, og som deler ud af deres overskud.  Men overskud og begejstring kommer som bekendt ikke uden, at man gør en indsats.
  • Trænger I til en lille opsang om, hvordan man skaber plads til refleksion frem for bare at køre videre per refleks? Kunne jeres arbejdsglæde trænge til et serviceeftersyn, hvor problemer bliver taget op uden høflig skelen til det politisk korrekte og skiftende ledelsesmantraer som ser godt ud på papiret, men måske ikke virker helt så effektivt i hverdagen? Prøv noget nyt. Prøv lidt galskab.
  • Christine Feldthaus har gennem sine mere end 25 år i en travl kommunikationsbranche høstet masser af erfaring – og har derfor meget at byde på. Og så har hun et overskud, der smitter selv den største brokkerøv i firmaet.

   

  Hvad har danskerne egentlig gang i?

  • I dette humoristiske foredrag tegner Christine Feldthaus et lidt ironisk portræt af danskernes adfærd, holdninger, livsstil og forbrug.
  • Hvorfor er uønsket hårvækst pludselig en af grundene til, at mænd bruger længere tid på badeværelset?  Hvorfor storforbruger kvinderne på selvhjælpsbøger, aromateropi og ferrero rocher? Hvorfor udvikler børn sig  til “curling-børn”, levende i cyberspace? Hvorfor betragter de deres forældre som “tjenere på 5-stjernede luksushoteller”? Og hvem er det egentlig, som har udtænkt samtalekøkkenet?
  • Kom og få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livstil og et par fuldtræffere på, hvad der optager os lige nu og her… Få forklaringen på, hvorfor vi både kan spise ”krisebær” og købe Kählervaser. Og hvorfor det bliver vigtigere og vigtigere at være sponoseksuel og have både kælegrise, bybier og en hønsefræser!
  • Foredraget kommer vidt omkring og tager udgangspunkt i, hvordan vi bruger vores tid og vores penge i den danske middelklasse. Der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Feldthaus flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost og karriereforældre med glutenallergi på vej til et mindfulnesskursus.

   

  Hvad sker der hos ”vandrestavs-rockerne”?

  • Oplev et livsbekræftende foredrag om de voksne danskere.
  • Hver 3. husstand i Danmark bebos af mennesker, som er fyldt 60 år, og der bliver flere og flere – og vi lever længere og længere. Mange yngre markedsføringseksperter har en tendens til at se 60+ gruppen som for gamle til anden kommunikation end den, der reklamerer for protese-rens, urin-inkontinens og varmetæpper på den tyske motorvej? En iøjnefaldende kontrast til virkeligheden hvor mange faktisk bliver yngre med alderen – og ikke ønsker at tilhøre ”det grå guld”.
  • Foredraget har relevans for markedsførere af produkter, plejepersonale og sundhedssektoren, men også helt almindelige borgere, der gerne vil have et godt grin, samtidig med de lærer mere om den ny generation af ”voksne”.
  • Varighed: 60 minutter + dialog/spørgsmål.

   

  Død over den perfekte kvinde!

  • Hvornår lærer vi som kvinde at prioritere, følge vores hjerte og droppe den dårlige samvittighed? Hvorfor sluger vi den ene selvhjælps-bog efter den anden? Og hvorfor tager vi hele ansvaret, når børnene bliver sendt hjem fra skole med lus? Hvorfor tænker vi mere på aftensmad og indkøbslister end på sex – når vi slår øjnene op om morgenen? Hvad blev der af kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Eller er der bare ikke mere at kæmpe for?
  • I foredraget sætter Christine Feldthaus ”kvindeliv” her i 10’erne med karriere, VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen og Pilates ad libitum på spidsen.
  • Men hvad med det modsatte køn? Hvad kræver det af mændene for at kvinder kan bliver mere og mere ”selvkørende” og vælge de mere traditionelle familiemønstre fra?

   

  Følger du livets røde tråd eller hænger du i den?

  • Vi bliver mere og mere stressede, men hvorfor egentlig? Og hvorfor finder vi os i den manglende livskvalitet, som følger med stress og præstationsangst?
  • Få i foredraget en personlig fortælling om, hvordan Christine Feldthaus selv besluttede at sige farvel til ”tung-stress”. Og hør hendes portræt af danskernes moderne livsformer og den hæsblæsende livsstil, der forårsager stress for både voksne og børn.
  • Gå hjem med et smil på læben og 10 nemme anti-stress-leveregler for begyndere. Som virker!
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christine Feldthaus

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christine Feldthaus

Foredragsemner med Christine Feldthaus