Henter Indhold ...

Chris MacDonald

Top-motivator, inspirator og foredragsholder

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1! Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. Chris Macdonald indfrier som altid de tårnhøje forventninger fra sine tusindvis af tilhørere – og mere til. En aften i selskab med Chris er gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse i sent vil glemme. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

Book nu på tlf: 35 11 21 31

Chris MacDonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere – og med god grund. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Gør dig selv og din organisation en tjeneste – book et foredrag med top-motivatoren over dem alle, og gå fra foredraget fyldt med begejstring og nye sunde initiativer, der kan bruges privat såvel som professionelt. 

Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han besidder unikke evner til at inspirere sine tilhørerne, og give dem et kærligt spark bagi – uden løftede pegefingre. Det er blandt andet derfor, han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.

Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken.” Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT.

Og han ved, hvad han taler om. Chris Macdonald er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Desuden er han skaber  af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Her cykler deltagerne i 22 timer hvert døgn.

   Skræddersyede foredrag

  Chris MacDonald tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker til indholdet indenfor følgende kategorier:

  • Motivation
  • Attitude
  • Trivsel
  • Energy Management og Enhancement
  • Sundhed

   

  Alt I skal gøre for at få et skræddersyet foredrag, er at fortælle, hvad I ønsker det skal indeholde, og hvad I gerne vil have ud af det. Derudover skal vi have informationer om jeres virke, situation og eventuelle udfordringer. Vi vil også gerne have at vide, hvad formålet med foredraget er.

  Et foredrag med Chris MacDonald varer som regel 2 x 45 min (inkl. 15 min pause), men hvis I har et program, kan det eventuelt tilpasses eller afkortes.

  Sundhed i et bredt perspektiv

  • Vi lever et travlt liv i overhalingsbanen, hvor vi skal nå mere end vi nåede i går. Derudover så er kravet til vores engagement og indsats til arbejdet blevet større og større. Men døgnet har stadig kun 24 timer.
  • I dette foredrag fortæller Chris MacDonald om de seneste resultater indenfor sundhed – det drejer sig om alt fra kost til motivation, fysisk aktivitet og stress – det hele bliver selvfølgelig krydret med en god portion humor.
  • Chris MacDonald vil i dette foredrag ikke bare motivere, men også inspirere så tilhørerne går hjem med lysten til at begive sig hen imod en sundere livsstil.
  • Kost, søvn, motion og en fornuftig stress-balance er den optimale kombination til vores velbefindende, og en del af det sikkerhedsudstyr, som er nødvendigt, hvis vi skal leve livet i overhalingsbanen.
  • Med sin erfaringer fra U-TURN fra TV og sin videnskabelige viden kombinerer Chris MacDonald i dette foredrag sin viden om, hvordan man bedst optimerer det sikkerhedsudstyr, som vi alle har brug for, hvis vi skal fungere optimalt.

   

  Performance og drivkraft

  • Hvordan styrker du din motivation, mentalitet og attitude? Hvad skal der til for at du holder motivationen ved lige, så den ikke forsvinder efter få dage, men at du holder ved dag efter dag, uge efter uge og år efter år.
  • Med udgangspunkt i videnskabelig litteratur vil Chris MacDonald give dig både værktøjer og indsigt, så du styrker din performance og motivation.
  • Chris MacDonald vil give sine bud på, hvad attitude er og hvilke faktorer, der særligt er vigtige i forhold til, når vi skal håndtere de situationer, som vi alle kommer ud for.
  • Oplev et super motiverende og inspirerende foredrag med Chris Macdonald, der som altid er krydret med en god portion humor.

   

  Trivsel og vitalitet

  • Hvad skal der til, for at vi trives, og for at tingene giver mening både på jobbet og privat? Hvordan får du styrke til at kunne klare modstand og stadig have motivationen til at fortsætte? Hvilken forskel gør dit mindset, og hvad betyder social samhørighed og energi for den gode trivsel?
  • Chris MacDonald går bag om videnskaben om mennesket. Han præsenterer jer også for modeller og teorier om velvære og performance, der tager udgangspunkt i den menneskelige biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

  The science of wellbeing and human performance

  • In a high paced, modern world it can be difficult to find balance and create investment strategies that make both “feeling good” and “performing good” possible.  In many cases and all too often one is pressured to compromise one of the two or in worst case both.  However with the right knowledge and some dedicated practice, we can dramatically increase our odds of having the best of both worlds that is both feeling good and performing good – most of the time.
  • In this thought provoking and inspiring seminar Chris MacDonald presents his well-being and human performance hypothesis.  A hypothesis founded in a unique and refreshing combination of wellbeing theories from the sciences of biology, psychology, physiology and sociology.
  • Chris MacDonald is a physiologist living in Denmark.  He is one of the most sought after public speakers in Denmark, and has been involved in many innovative documentaries about mental and physical wellbeing and health via Danish public broadcasting TV. He has a unique way to combine solid scientific research and a sense of humor that provides this seminar with an extraordinary dimension.

   

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Chris MacDonald

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Chris MacDonald

Foredragsemner med Chris MacDonald